Despre educaţia formală în domeniul tehnic la obiectul de studiu Limba Franceză [Articol] - Fotescu, Emil (USARB, 2006)
O trăsătură principală a epocii contemporane este dezvoltarea vertigi-noasă a tehnicii. Tehnica provoacă transformări radicale în majoritatea sfe-relor de activitate a oamenilor, influenţînd puternic asupra vieţii societăţii.
Keywords: formal education in the technical field; new communication technologies; educaţia formală în domemiul tehnic; noi tehnologii de comunicare