Călătorii virtuale prin muzeele lumii [Articol] - Magher, Marina (Biblioteca Ştiinţifică USARB, 2009)
Din iniţiativa Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM), la 18 mai al ﬁecărui an, se sărbătorește, începând cu 1977, Ziua Internaţională a Muzeelor. Către ziua aceasta autoarea invită la o călătorie virtuală prin muzeele Luvru, d’Orsay și Hermitage.
Keywords: Biblioteca Ştiinţifică a USARB; colecţiile bibliotecii; multimedia; Ziua Internaţională a Muzeelor