Interuniversitaria : Materialele Conferinţei Şt. a Studenţilor, 23 apr. 2019, ed. 15-a. Vol.1 - (:unkn) unknown (USARB, 2019)
Volumul include lucrările ştiinţifice prezentate de studenţii de la instituţiile superioare de învăţămînt din Moldova la Conferinţa Ştiinţifică Studenţească „Interuniversitaria” ediţia a 15-a, care a avut loc pe 23 aprilie 2019 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.
Keywords: cercetări ştiinţifice; conferinţe ştiinţifice studenţeşti; Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi; studenţi