Colloquia Bibliothecariorum „Faina Tlehuci” = Colloquia Bibliothecariorum „Faina Tlehuci”, Ediţia a V-a, 23 febr. 2017 - (:unkn) unknown (Biblioteca Ştiinţifică USARB, 2020)
Volumul cuprinde materialele ediţiei a 5-a Colloquia Bibliothecariorum „FAINA TLEHUCI”, desfăşurat la BŞ USARB în data de 23 februarie 2017. Lucrarea reuneşte comunicările a 18 bibliotecari, axate pe importante aspecte teoretice şi practice din domeniul biblioteconomic: Politica de dezvoltare a colecţiilor bibliotecare, studii bibliometrice asupra fondurilor, rolul culturii bibliografice în metodologia cercetării ştiinţifice, istoria şi prezentul cercetărilor bibliografice instituţionale, Accesul Deschis, noile tehnologii informaţionale aplicate în Bibliotecă. Comunicările prezentate în cadrul celor două secţiuni servesc drept imbold pentru o documentare mai aprofundată asupra problemelor puse în discuţie de către participanţii la Colocviu.
Keywords: Tlehuci Faina (1923-2005); Biblioteca Ştiinţifică a USARB; biblioteconomişti basarabeni; colocvii ştiinţifice