Biblioteca şi bibliotecarii în presă şi online, 2022 : Bibliografie - Pogrebneac, Tatiana, alcăt.; Mihaluţa, Lina, coord.; Ciobanu, Silvia, tehnored. (BŞ a USARB, 2023)
Bibliografia: Biblioteca şi bibliotecarii în presă şi online, 2022 prezintă lucrările elaborate de bibliotecari, precum şi publicaţiile în care se menţionează activitatea Bibliotecii Ştiinţifice şi a bibliotecarilor în anul de referinţă.
Keywords: bibliografii; presa; Biblioteca Ştiinţifică a USARB; reviste online; resurse electronice