Achiziţii recente din domeniile ştiinţe reale şi artă [Resursă electronică] : Expoziţie - (:unkn) unknown (Biblioteca Ştiinţifică USARB, 2023)
Expoziţia însumează achiziţiile recente intrate în colecţia sl3 Ştiinţe Psihopedagogice, naturii, reale. Arte şi sî3 Documente muzicale în lunile ianuarie-martie 2023 din diferite domenii: robotică, teoria probabilităţilor, geochimie, hidrologia, reptile din Republica Moldova, sănătatea şi igienă nou-născuţilor, pomicultură, sculptorii români, educaţie muzicală, Arhiva de Folclor muzical a AMTAP, filosofia şi estetica muzicală, instrumente muzicale din România, muzică religioasă din Găgăuzia (Republica Moldova).
Keywords: achiziţii recente; ştiinţe psihopedagogice; ştiinţe reale; ştiinţe ale naturii; educaţie muzicală; filosofia muzicală; colecţia Bibliotecii Ştiinţifice a USARB; estetica muzicală; expoziţii online