Marin Preda - prozator, dramaturg, eseist (5 august 1922 – 16 mai 1980) (95 de ani de la naştere) [Resursă electronică] : Expoziţie - (:unkn) unknown (Biblioteca Ştiinţifică USARB, 2017)
Expoziţia este dedicată aniversării a 95 de ani de la naştere a prozatorului, dramaturgului, eseistului Marin Preda şi include documente din colecţiile Bibliotecii Ştiinţifice USARB despre viaţa şi activitatea sa.
Keywords: Preda Marin (1922-1980); expoziţii online