Interuniversitaria : Materialele Colocviului Şt. Studenţesc, consacrat aniversării a 65-a de la fondarea Univ. de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, 29 oct. 2010, ed. a 6-a . Vol. I - (:unkn) unknown (USARB, 2011)
Prezenta lucrare include comunicările Colocviului Ştiinţific Studenţesc, consacrat aniversării a 65-a de la fondarea Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, din 29 octombrie 2010. Volumul include comunicările prezentate în cadrul a 4 secţiuni : Cercetări în domeniul ştiinţelor, Cercetări în domeniul ştiinţelor naturii, Drept şi integrare europeană, Psihologie şi Asistenţă Socială.
Keywords: Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi; conferinţe ştiinţifice; studenţi; masteranzi; comunicări ştiinţifice