Ghid pentru seminare : la unitatea de curs „Marketing" : pentru studenţii ciclului 1 – studii de licenţă : Forma de învăţământ: cu frecvenţă - Slutu, Rodica (USARB, 2022)
Prezentul ghid este întocmit în conformitate cu planul de studii la specialitatea „Business şi Administrare”, care prevede studierea cursului „ Marketing” de către studenţi ciclului 1 – studii de licenţă, cu frecvenţă.
Keywords: marketing; marketing industrial; marketingul bunurilor de consum; agromarketing; marketingul serviciilor; marketing turistic; marketing în transport; marketing bancar; macromarketing; micromarketing; marketing social; marketing strategic; piaţă potenţială; piaţă planificată; piaţă de mărfuri (servicii); capacitatea pieţei; cota de piaţă; piaţa produsului