Interuniversitaria : Materialele Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale a Studenţilor, 04 mai 2023, Ediţia a 19-a : Vol.1. - (:unkn) unknown (USARB, 2023)
Volumul include lucrările ştiinţifice prezentate de studenţii de la instituţiile superioare de învăţămînt din Republica Moldova la Conferinţa Ştiinţifică Internaţională a Studenţilor „Interuniversitaria” ediţia a 19-a, care a avut loc pe 04 mai 2023 în incinta Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.
Keywords: cercetări ştiinţifice; instituţii superioare de învăţământ; studenţi; activitate de cercetare ştiinţifică; Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi; conferinţe