Importanţa colecţiei originale Wilhelmi: pentru cunoaşterea limbii germane [Articol] - Ababii, Lilia; Iulic, Margarita (Biblioteca Ştiinţifică USARB, 2013)
Acest articol reflectă cercetarea bibliometrică efectuată asupra fondului Wilhelmi, infiinţat în anul 2004. Colecţia este formată din aproximativ 979 de titluri în 1726 exemplare de documente care acoperă toate domeniile ştiinţei.
The importance of Wilhelmi original collectio for the knowledge of the german language
Keywords: Biblioteca Ştiinţifică a USARB; colecţii de bibliotecă; colecţia de carte Wilhelmi